Treće individualno mesto iz OOP-a i četvrto grupno mesto iz Algoritama i struktura podataka

Na Elektrijadi 2024 studenti RAF-a ostvarili su zapažene rezultate iz predmeta Objektno orijentisano programiranje i Algoritmi i strukture podataka.

Posebno se istakao Arsen Arsenović zauzevši individualno treće mesto od ukupno 19 takmičara iz Objektno orijentisanog programiranja. Timski, ekipa RAF1 koju čine Arsen Arsenović, Lazar Dobrota i Dimitrije Andžić je na istom takmičenju zauzela petu poziciju od ukupno 7 timova.

TABELA Objektno orijentisano programiranje

Na takmičenju iz predmeta Algoritmi i strukture podataka, najbolje plasiran student RAF-a je Mihailo Trajković koji je od ukupno 28 takmičara zauzeo šestu poziciju. Timski, u ovoj oblasti ekipa RAF1 (Mihailo Trajković, Nada Trajković i Nemanja Radovanović) zauzela je četvrto mesto u konkurenciji 9 timova.

TABELA Algoritmi i strukture podataka

Podsećamo, Računarski fakultet je jedini privatni fakultet koji se na Elektrijadi takmiči u naučnim oblastima. Ove godine pored RAF-a u naučnoj oblasti takmiče se i Elektrotehnički fakultet u Beogradu, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Elektronski fakultet u Nišu, Fakultet inženjerskih nauka u Kragujevcu, Elektrotehnički fakultet u Banja Luci, Elektrotehnički fakultet u Sarajevu i Elektrotehnički fakultet u Podgorici.

Našim studentima čestitamo na svim ostvarenim uspesima!