Компанија TX Services представила је програм стипендирања на РАФ-у

Представници компаније TX Services посетили су Рачунарски факултет и одржали су представљање своје компаније и програма стипендирања студената РАФ-а који је у току. Искористили су своје гостовање да студенте упуте чиме се бави TX Services, огранак највеће швајцарске медијске куће TX Group. Говорили су како је организована њихова компанија, какав је рад тимова и који су њихови конкретни задаци. Посебно су нагласили да је одабир швајцарске медијске куће TX Group да отворе огранак у Србији управо изузетно добро обучен кадар у IT области за шта је заслужно врхунско образовање, какво је могуће стећи на РАФ-у. С обзиром на то да стипендисти имају прилику да се запосле на две године у TX Services, представили су бенефите рада у компанији, као и едукативне, забавне и хуманитарне активности које организују за запослене. Већи део представљања био је посвећен програму стипендирања, као и питањима студената.

Не желимо да ову стипендију схватите као пуко финансирање вашег студирања, већ као нашу дугорочну сарадњу, процес интеграције вас у нашу културу и наш систем. Надамо се да смо могли да вам приближимо каква је култура и атмосфера у нашој компанији, за шта се залажемо, у шта верујемо и које наше вредности живимо, истакли су представници TX Services компаније.

Студенти су могли предавање да прате из учионице, као и онлајн, а доступан је и снимак гостовања. Програм стипендирања компаније TX Services обухвата две стипендије за студенте треће године Рачунарских наука. Студенти могу конкурисати до четвртка, 10. марта.

6663-kompanija-xa-tx-services-xa-predstavila-je-program-stipendiranja-na-raf-u