Kompanija TX Services predstavila je program stipendiranja na RAF-u

Predstavnici kompanije TX Services posetili su Računarski fakultet i održali su predstavljanje svoje kompanije i programa stipendiranja studenata RAF-a koji je u toku. Iskoristili su svoje gostovanje da studente upute čime se bavi TX Services, ogranak najveće švajcarske medijske kuće TX Group. Govorili su kako je organizovana njihova kompanija, kakav je rad timova i koji su njihovi konkretni zadaci. Posebno su naglasili da je odabir švajcarske medijske kuće TX Group da otvore ogranak u Srbiji upravo izuzetno dobro obučen kadar u IT oblasti za šta je zaslužno vrhunsko obrazovanje, kakvo je moguće steći na RAF-u. S obzirom na to da stipendisti imaju priliku da se zaposle na dve godine u TX Services, predstavili su benefite rada u kompaniji, kao i edukativne, zabavne i humanitarne aktivnosti koje organizuju za zaposlene. Veći deo predstavljanja bio je posvećen programu stipendiranja, kao i pitanjima studenata.

Ne želimo da ovu stipendiju shvatite kao puko finansiranje vašeg studiranja, već kao našu dugoročnu saradnju, proces integracije vas u našu kulturu i naš sistem. Nadamo se da smo mogli da vam približimo kakva je kultura i atmosfera u našoj kompaniji, za šta se zalažemo, u šta verujemo i koje naše vrednosti živimo, istakli su predstavnici TX Services kompanije.

Studenti su mogli predavanje da prate iz učionice, kao i onlajn, a dostupan je i snimak gostovanja. Program stipendiranja kompanije TX Services obuhvata dve stipendije za studente treće godine Računarskih nauka. Studenti mogu konkurisati do četvrtka, 10. marta.

6663-kompanija-xa-tx-services-xa-predstavila-je-program-stipendiranja-na-raf-u