Stipendisti Računarskog fakulteta 2022/2023.

Računarski fakultet i naredne školske godine nastavlja sa tradicijom stipendiranja učenika za besplatno četvorogodišnje studiranje na RAF-uPetnaest maturanata je dobilo stipendiju za besplatno četvrogodišnje školovanje na Računarskom fakultetu, dok je pet maturanata dobilo polustipendiju koja podrazumeva popust od 50% za četvrogodišnje školovanje na RAF-u. Učenici su odabrani na osnovu postignuća na takmičenjima iz matematike, informatike i fizike.

Računarski fakultet na ovaj način želi da nagradi i podrži vredne i talentovane učenike, kao i da učestvuje u njihovim narednim uspesima i sticanju znanja. RAF uviđa važnost pružanja mogućnosti učenicima za širenje interesovanja ka nauci, a stipendiranjem to želi i da postigne.

Spisak stipendista možete pogledati ovdeStipendisti i polustipendisti mogu da se upišu do 16. juna 2022. godine od 10 do 16 časova.

Računarski fakultet čestita stipendistima i polustipendistima, a ujedno im se i zahvaljuje što su baš oni budući studenti Računarskog fakulteta!