„Школска рачунарска мрежа и Интернет“.

У сарадњи са Заводом за унапређење образовања и васпитања Републике Србије на Рачунарском факултету у Београду одржан је семинар за наставнике београдских средњих школа „Школска рачунарска мрежа и Интернет“.

EDUfair™

Рачунарски факултет на Међународном сајму образовања – EDUfair™, Београд.

Савезно такмичење

Савезно такмичење СЦГ из информатике на Рачунарском факултету у Београду. Рачунарски факултет додељује пуне стипендије за пет првопласираних матураната.

MCSA BootCamp

У Вили Лаго на Сребрном језеру одржава се MCSA Boot Camp. Почео је 21. маја и завршава се 3. јуна. Интензивне тренинге води предавач Срђан Зец.

Boot Camp похађа седам полазника, а то су: Алан Бојанић Дујмовић, Аца Миловановић, Ђорђе Кардић, Андрија Митровић, Жељко Бијелић, Владимир Ђуркић и Небојша Гарић. Они ће своје сертификате добити након положених испита који се полажу на Сребрном језеру.

тамоxифен цитрате анастрозоле 1 мг

Студенти Рачунарског факултета на такмичењу у Румунији

Игор Кабиљо, Урош Рајковић, студенти прве и Никола Тодоровић, студент треће године, под вођством професора Драгана Урошевића, бораве у Румунији од 13. до 16. октобра. Они ће учествовати на ACM такмичењу из програмирања за регион југоисточне Европе, које ће се одржати 15. октобра у Букурешту. Желимо им пуно успеха!