Друго место на WHOIS Хакатону за студенте РАФ-а

Студенти Рачунарског факултета Иван Јевтић и Михаило Трајковић освојили су друго место на онлајн WHOIS Хакатону који су организовали Фондација Регистар националног интернет домена Србије (РНИДС) и компанија Quantox Technology. Двојица студената смера Рачунарске науке били су део тима Comfortaby Dumb заједно са Давидом Милинковићем и Павлом Пађином, студентима Електротехничког факултета у Београду.

hak8555aton.png

 

Опширније...

Студент Мариано Субан одбранио је дипломски рад на тему "Развој система за генерисање персонализованих тестова компатабилних са Moodle платформом коришћењем Ruby on Rails framework-а"

Студент Рачунарског факултета Мариано Субан је у понедељак, 27. децембра 2021. године одбранио дипломски рад на тему Развој система за генерисање персонализованих тестова компатабилних са Moodle платформом коришћењем Ruby on Rails framework-а пред комисијом коју су чинили ментор др Милош Раденковић и члан др Душан Вујошевић.

Опширније...

Студенти РАФ-а освојили трећу награду на такмичењу AIBG

Студенти РАФ-а са смера Рачунарске науке Александар Спремо и Виктор Вујичић, студенти друге године, Војин Голубовић, студент прве године, као и Петар Рашевић, студент Машинског факултета, такмичивши се у оквиру тима Мики, освојили су треће место на такмичењу AIBG 4.0 и награду у износу од 25.000 динара. Организатор AIBG 4.0 (Artificial Intelligence BattleGround) је Удружење студената технике Европе – Београд (BEST). Такмичење је одржано 10. децембра на Универзитету Метрополитан у трајању од 20 часова.

img_20211224_133942_optimized.jpg

Опширније...

Марија Чолић одбранила је мастер рад на тему "Детаљна анализа протокола, компоненти и имплементација Интернета ствари (Internet of Things) технологије у мобилном здравству (mHealth)"

Студенткиња Марија Чолић је у четвртак, 23. децембра 2021. године одбранила свој мастер рад на тему Детаљна анализа протокола, компоненти и имплементација Интернета ствари (Internet of Things) технологије у мобилном здравству (mHealth) пред менторком др Мирјаном Радивојевић и члановима комисије др Ђорђем Бабићем и др Душаном Вујошевићем.

Опширније...

Студенткиња Маша Галић одбранила је дипломски рад на тему "Методологија скрам"

Студенткиња Рачунарског факултета Маша Галић је у понедељак, 20. децембра 2021. године одбранила дипломски рад на тему Методологија скрам пред комисијом коју су чинили ментор, др Душан Вујошевић и члан, др Немања Радосављевић.

Опширније...

Студент Иван Пецић одбранио је дипломски рад на тему "Наменски рачунарски системи у ауто индустрији"

Студент Рачунарског факултета Иван Пецић је у петак, 17. децембра 2021. године одбранио дипломски рад на тему Наменски рачунарски системи у ауто индустрији пред комисијом коју су чинили ментор, др Милош Јовановићи и члан, др Лазар Карбунар.

Опширније...