Интернет огледало број 100

Захваљујући сарадњи CET-а и Интернет огледала, обезбеђен је већи број примерака овог познатог домаћег Business & Technologies магазина. Студенти могу подићи бесплатни примерак јубиларног новог броја у студентској служби. Тема броја је информатичко друштво у Србији, а поред тога вас очекују приче лидера успешних домаћих ICT компанија.

Новогодишњи пријем

Рачунарски факултет ће и ове године организовати новогодишњи пријем за наставно и ненаставно особље, као и за студенте нашег факултета. Позивамо Вас све да дођете у петак од 20 ч. у учионицу 7 и да заједно, у опуштеној атмосфери, сумирамо утиске о протеклој години.

Одбрана дипломског - Андрејић и Мусић

У петак 26.12.2008. у 15.00 часова, у учионици број 3 Рачунарске гимназије, дипломски рад браниће студент Јовица Андрејић (36/04) на тему „Анализа и имплементација multicast механизама у 3play мрежи“. У истој учионици, у понедељак у 15:00 часова, дипломски рад на тему „Архитектура и имплементација WiFi технологије у MGN мрежама“ браниће студент Дејан Мусић (38/04). Одбране дипломских радова су јавне.

Потребни преводиоци

Издавачкој кући CET потребни су хонорарни преводиоци стручне литературе. Предност ће имати кандидати који имају искуства у превођењу рачунарских књига, познају информационе технологије, и наравно добро познају српски и енглески језик и граматику. Диплома Филолошког факултета није неопходна.

Зелић и Симоновић први у Javi

Студенти четврте године Рачунарског факултета, Дарко Зелић (36/05) и Јанко Симоновић (09/05) освојили су прво место на такмичењу „5 дана на Javi“. Такмичење организује локална BEST (Board of European Students of Technology) група Новог Сада, и EESTEC (Electrical Engineering Students European Association) Новог Сада. Освајањем првог места, студенти РАФ-а добили су и награду од 45.000 динара. Детаље о такмичењу и задатке можете погледати на званичном сајту.

Синергија University

У четвртак, 11.12.2008. године на Рачунарском факултету у учионици број 7 биће одржано представљање Microsoft академских програма намењено студентима и другим заинтересованим. Почетак је у 18 часова, а распоред је следећи:

1. MS Academic programs reloaded - Зоран Субић, Microsoft;
2. Како до ISIC картице и бесплатног Microsoft софтвера - ISIC Serbia;
3. Improving code performance with MS VS 2008 Team edition for software developers - Бојан Јовичић, Delta Sport.